طرز تهیه ۱۰ مدل سالاد میوه

امروز قصد داریم طرز تهیه ۱۰ نوع از خوشمزه ترین سالاد میوه های موجود رو براتون آموزش بدیم تا بتونید با یک پذیرایی لذت بخش یک روز خاطده انگیز رو بسازید ۱- سالاد میوه مناسب تابستان میتونید این سالاد میوه رو جایگزین شیرینی جات و کیک های عصرانه کنید که هم ویتامین بیشتری داره و هم کالری کمتر داره مواد لازم برای یک نفر ۵ عدد توت فرنگی متوسط ۱۰ عدد گوجه سبز ریز ۴ حلقه آناناس خورد شده ۱ عدد سیب متوسط ۱ عدد پرتقال ۲ عدد کیوی نگینی شده ۴ قاشق سوپخوری هندوانه نگینی شده ۲ قاشق سوپخوری ملون یا طالبی نگینی شده ۱ عدد خیار بزرگ نگینی شده ۱ قاشق سوپخوری پودر قند یا پودر خامه مراحل تهیه: ابتدا توت فرنگی رو به چهار قسمت بریده. سپس هر برگ پرتقال را به دو قسمت برش داده سپس بقیه مواد رو داخل ظرف بریزید و پودر قند و یا خامه ( به میزان دلخواه) را به عنوان سس به سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس ظرف را به مدت ۱ ساعت در یخچال نگهدارید تا طعم ها ترکیب شوند و سپس در ظرف سرو بریزید نوش جان کنید برای استفاده از خامه میتونید از کافی میکس ها هم استفاده کنید که شیرینی و چربی کمتری دارند

سالاد میوه پاییزی-زمستانی

سالاد میوه خوش مزه که هم توی پاییز مچسبه هم اوایل زمستون. البته مسلما بعضی از میوه ها در زمستون و پاییز متفاوتن. می تونید نارنگی بهش اضافه کنید. بسته به سلیقه و ذائقه شماست.

مواد لازم برای ۴ نفر

۱ عدد سیب زرد

۱ عدد انار کوچک

۲ عدد کیوی

۲ عدد موز

۱۰ عدد توت فرنگی

۳ عدد پرتغال

۲ قاشق غذاخوری شکر

۱ قاشق مرباخوری وانیل

مراحل تهیه

  1. ابتدا انار ها رو دون می کنیم .
  2. بقیه میوه ها رو به صورت نگینی خورد می کنیم.
  3. دو تا از پرتقال ها رو فشار میدیم و آب اون ها رو با شکر و مقداری وانیل مخلوط می کنیم.
  4. حالا انارهای دون شده و میوه های خورد شده رو با هم مخلوط میکنیم و در انتهای کار آب پرتقال رو به اون اضافه می کنیم. 
  5. سپس سالاد رو داخل یخچال می ذاریم تا آب پرتقال قشنگ به خورد سالاد بره و طمع هیجان انگیزی رو پیدا کنه

سالاد میوه سبک بعد شام

این سالاد میوه سبک و زود هضم برای دسر بعد از شام هست که بتونید با یه سالاد میوه سبک، شب راحت بخوابید و میتونید جای گلابی از سیب هم استفاده کنید

مواد لازم برای ۲ الی ۳ نفر

۱ عدد سیب

۱ عدد موز

۱۰ عدد توت فرنگی

۲ عدد کیوی

۳ حلقه آناناس

۱/۲ فنجان آب پرتقال

۱ مشت فندق یا گردو یا بادام زمینی

۱ قاشق گلاب

مراحل تهیه

ابتدا پوست میوه ها رو میکنیم و به هرکدام رو به اندازه یک بند انگشت خورد می کنیم. بعد از اون آب پرتقال و قاشق گلاب رو به سالاد اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم. بعد اون رو به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال نگهمیداریم که طعم خوبی به خودش بگیره. و در اتنها مقداری فندق یا گردو به عنوان تزئین به اون اضافه می کنیم. نوش جان

سالاد میوه با کاسترد

یه سالاد میوه با طمع عالی که یه گزینه خوشمزه و سریع و آسون برای مهمونی ها و دوهمی هاتونه

مواد لازم برای ۲ الی ۳ نفر

۲ و ۱/۲ فنجان شیر

۳ قاشق پودر کاسترد

بیسکوییت پتی بور یا هر چی که میدوستین (اختیاری)

۴ قاشق شکر

۱ بسته پودر ژله (اختیاری)

گلابی،سیب،پرتقال،نارنگی،کیوی،انار از هرکدام یک عدد

سس شکلات

مراحل تهیه

  1. ابتدا پودر ژله رو در یک ظرف آب جوش میریزیم و حل می کنیم. می تونیم به جای آب جوش می تونیم از شیر یا بستنی هم استفاده کنیم. دقت کنید اگر شیر اضافه کردین حتما ژله سرد بشه. سپس شیر و شکر رو تو یه ظرف میریزیم و میذاریم تا جوش بیاد و بعد شکر رو بهش اضافه می کنیم  
  2. پودر کاسترد رو توی نصف لیوان شیر باقیمانده مخلوط و به شیر و شکر اضافه می کنیم و هم میزنیم تا به صورت غلیظ در بیاد. سیب و کیوی و گلابی رو برش می دیم و بیسکوییت رو خورد میکنیم تا به صورت پودر در بیاد  
  3. حالا میریم سراغ دسر
    لایه اول کمی بیسکوییت میریزیم و بعد مخلوط کاسترد رو بهش اضافه میکنیم. سپس میوه ها به سلیقه خودتون تزئین میکنید، و بعد با مخلوط کاسترد و ژله ها روی اون رو می پوشونیم. این مورد اختیاریه و می تونیم انجام ندیم 

سالاد میوه فصل

مواد لازم برای ۴ نفر

۱/۲ کیلو گرم میوه های فصل

۱ پیمانه آب میوه (ترجیحا پرتقال)

تاپینگ میوه ای (ژله های آماده مصرف که نیم بند هستند)

موز، کیوی، گوجه سبز، توت فرنگی، هلو

مراحل تهیه

  1. اول از همه کیوی و موز رو پوست می کنیم و بعد به تیکه های کوچیک تقریبا یک بند انگشت خورد میکنیم بعد هلو رو تکه تکه میکنیم و گوجه سبز و توت فرنگی رو به اون اضافه میکنیم
  • بعد از خورد کردن میوه ها سعی کنید اول میوه هایی رو که دیر تر خراب میشن رو بذارید و روی آن ها تاپینگ رو میزنیم که براق تر و خوشمزه تر بشن. 

سالاد میوه تابستونی

مواد لازم برای ۲ نفر

۴ عدد سیب یا گلابی

۱ عدد هلو

۱عدد شبرنگ

۴ قاشق غذاخوری خامه

۱ قاشق مرباخوری شکرقهوه ای

۱ قاشق چایخوری دارچین

مراحل تهیه

  1. اول از همه میوه های به صورت ریز خورد میکنیم
  2. بعد در یک ظرف جدا سس رو اماده میکنیم. شکر و خامه و دارچین رو باهم خوب مخلوط میکنیم. و در اخر شکر رو بهش اضافه میکنیم. البته میتونیم شکر قهوه ای هم جایگزین شکر سفید کرد
  3. حالا تموم میوه ها رو به داخل ظرف سس میریزیم و هم میزنیم
  4. سالاد میوه شما آماده سرو است
  5. می تونید از مخلوط آب پرتقال و خامه هم برای سس سالاد میوه استفاده کنیم که طعم لذیذی بهش میده 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *